نقد و معرفی فیلم ملاقات خصوصی
معرفی و نقد فیلم ملاقات خصوصی
فیلم سینمایی ملاقات خصوصی اولین تجربه ساخت فیلم بلند امید شمس در حیطه کارگردانی می باشد و تهیه کنندگی این فیلم برعهده امیر بنان است، فیلم ملاقات خصوصی برای جشنواره فیلم فجر 1400 آماده پخش شد و با استقبال خوبی از سمت مخاطبین هم روبرو شد.
فیلم ملاقات خصوصی همچنین در اکران سینمایی موفق بوده و با فروش بیش از 30 میلیارد جزو پرفروش ترین فیلم سینمایی غیر کمدی در سال 1401 به حساب می آید. فیلمی با ریتم خوب و داستانی عاشقانه که ماجرای خاصی را هم دنبال می کند.
خلاصه داستان فیلم:
پروانه با بازی (پریناز ایزدیار) که پدرش در زندان می باشد، با هم بندی پدرش به اسم فرهاد با بازی (هوتن شکیبا) آشنا می شود و عاشق یکدیگر می شوند و این در حالی است که اتفاقات عجیب زیادی هم در پیش می باشد که ….
عشقی از راه دور، از ملاقات کردن تا زندان، ماجرای جوانی باهوش که از یک سوءاستفاده کردن و تبهکاری از طریق ملاقات هایش به عاشقی می رسد.
معرفی بازیگران:
هوتن شکیبا، پریناز ایزدیار، رویا تیموریان، سیاوش چراغی پور، ریما رامین فر، پیام احمدی نیا، نادر فلاح، حسین پارسایی، شیرین آقا کاشی بازیگرا فیلم سینمایی ملاقات خصوصی می باشند.
فیلمنامه فیلم سینمایی ملاقات خصوصی توسط علی سرآهنگ و امید شمس به صورت مشترک نوشته شده و روایت گر قصه ای عاشقانه می باشد. همچنین کارگردان فیلم تحسین شده ” پوست ” بهمن ارک، در پروژه ملاقات خصوصی بعنوان مشاور کارگردان حضور داشته و علی مجیدی هم سرمایه گذار این فیلم می باشد.
بیشتر بخوانید: نقد فیلم اورکا
نقد و بررسی فیلم:
فیلم ملاقات خصوصی حال و هوایی شبیه به فیلم (ابد و یک روز) دارد. فیلمی که مانند بیشتر فیلم های اجتماعی سینمای ایران در سالهای اخیر، با الهام گرفتن از فیلم سعید روستایی روی آورده اند و در فضاسازی هم مسیر و روش این کارگردان را ادامه دادند و حتی برای مشابه و نزدیک شدن بیشتر فضای قصه به فیلم ابد و یک روز، از تعدادی از بازیگران آن فیلم هم استفاده کردند که در فیلم ملاقات خصوصی حضور داشتن پریناز ایزدیار این شباهت را هم زیاد کرده است.
ملاقات خصوصی قرار است یک عاشقانه باشد، ولی نخستین اشتباه سازنده های این فیلم در نحوه شکل دادن شخصیت های مرد و زن در فیلم می باشد. جایی که فیلم از مخاطب انتظار دارد تا یک عشق قوی را در شکل عجیبی و فقط با مکالمه تصویری و پیامک دادن باور کند، و بعد از آن فداکاری های خطرناکی که بیننده آن را مشاهده کند و بپذیرد. این در حالی است که فیلم ملاقات خصوصی در پرورش دادن عشق ناکام مانده و دو شخصیت اصلی قصه یعنی فرهاد و پروانه هم به خوبی و کامل، به مخاطب معرفی نشده اند تا هدف ها و باورهایشان برای ادامه ی قصه درک بشود. متاسفانه این ایراد در آخر داستان با اقدام عجیبی از سمت پروانه به مرحله جدیدی وارد می شود. اقدامی که یهویی آن را میبینیم و این در حالی می باشد که سازندگان در اول فیلم ملاقات خصوصی، شخصیت پروانه را قوی و محکم و همچنین دختری باهوش به بیننده معرفی کرده اند.
پایان بندی فیلم هم به صورت کلیشه ای و بدی شکل گرفت و پیش رفت.امید شمس هم مانند بیشتر فیلمسازان ایرانی، تغییر ناگهانی را به شخصیت اضافه کرده است تا اتفاقات داستان به سرانجام اخلاقی برسد.
در آخر می توان گفت این فیلم اثری معمولی به حساب می آید که پیچش های داستان ناگهانی می باشند و فرصتی را به مخاطب برای درک و باور کردن اتفاقات نمی دهند. با این حال می توان گفت که فیلم ملاقات خصوصی در مقایسه با فیلم های زیاد ایرانی که در محور فلاکت ساخته شدند، اثر بهتری به شمار می آید و حداقل بخاطر حضور بازیگران مشهورش می توان آن را یک بار تماشا کرد.
بیشتر بخوانید: فیلم پسران بد4